Virtuális telefonszámok, behívószámok!

Nemzetközi üzlete van? Ismerősei, barátai a világ egy másik táján élnek? Vagy csak egyszerűen szeretne elérhető lenni a világ bármely pontján úgy, hogy Önt ismerősei egy budapesti számon érhetik el, mintha Budapesten tartózkodna? Virtuális telefonszám szolgáltatásunk ezt a célt szolgálja. (lásd a lenti példákat!). Válasszon 61 ország több száz városa közül. Az országok és városok listáit, azok havidíjait on-line rendelőnkben tudja megnézni:
Új telefonszám rendelésekor a rendelő végösszege egy egyszeri beállítási díj plusz egyhavi díj összege. A beállítási díj mindig az egyhavi díj összegével egyezik.
Például egy magyar vagy román szám rendelése esetén egyszer 990 Ft beállítási plusz egyhavi díj (990 Ft) összege, 1 980 Ft lesz.

[machform id=16124]

Eddig csak kimenő hívásokra használta a VoIP-ot, de elérni Önt ugyanitt nem tudták? Tegye kétirányúvá rendszerét. A megoldás: Igényeljen virtuális telefonszámot!
Előnyei:
– Bejövő hívásaira nincs perc- vagy kapcsolási díj
– Nincs hűségszerződés – bármikor lemondható
– Magyarországra kedvező havidíj: 990 Ft
– Nem helyhez kötött – a világon bárhol tartózkodhat, mégis ugyanazon a számon érik el
Lehetőség van számhordozásra is. Ilyen esetekben mindig kérjük, előre adja meg azt a számot, amit meg szeretne tartani és áthozni hozzánk.

Példa1:
Jelenleg csak azért tartja fent vezetékes telefonszámát, mert eddig azon tudták elérni ismerősei, üzleti partnerei. Mostantól erre sincs szüksége. Kérjen tőlünk vagy hordozza át virtuális behívószámát Magyarországra
[Budapest (1), Debrecen (52), Győr (96), Kecskemét (76), Miskolc (46), Nyíregyháza (42), Pécs (72), Szeged (62), Székesfehérvár (22), Szolnok (56), Szombathely (94)]. Ennek egyszeri beállítási díja 990 Ft, havidíja 990 Ft.

Példa2:
Vidéken vagy külföldön tartózkodik Ön vagy cége, de szeretné, ha barátai, partnerei bukaresti vezetékes számon elérjék. A megoldás:bukaresti behívószámot kér tőlünk, vagy számhordozással áthozza hozzánk számát, és az eddig használt VoIP programjára kéri a telefonszám végződtetését. Az eredmény: ismerősei helyi hívásként hívják Önt otthonról, s Önnek a VoIP programon csörög ki. Mivel a szolgáltatás hívószámkijelzős, ezért látja is, ki milyen számról keresi.

Példa3:
Mondjuk Londonban lakik, és szeretné, hogy perui barátai ott is elérhessék Önt. A megoldás: vegyen egy perui virtuális behívószámot. Ha ott nincs internete, rendelje hozzá a számot az otthoni, londoni telefonszámához (PSTN). Ezután küldje el barátainak Peruban az új számát, amin hívhatják. Ekkor ők már a perui helyi hívás díjáért hívják Önt – de Londonban!

Példa4:
Spanyolországban dolgozik, és csak VoIP-on szeretne telefonálni, hagyományos vezetékes telefonvonal nélkül. Ráadásul van egy barátja Ausztráliában, aki onnan szeretné Önt hívni.

1. Regisztráljon ITT egy fiókot.
2. Vegyen spanyol és/vagy ausztrál előhívószámokat.
3. Kérje tőlünk a számok VoIP fiókjához való hozzárendelését.
4. Spanyol barátainak adja meg a spanyol telefonszámot, ausztrál barátjának pedig az ausztrál telefonszámát.
Ezáltal az ausztrálok a saját vezetékes vagy mobilszámukról hívják Önt, és ők csak a helyi hívás díját fizetik. Nincs tehát külföldi hívásköltség vagy roaming díj. Spanyol ismerősei pedig elérik Önt mondjuk madridi számán, és nincs szüksége vezetékes telefonvonal bevezetésére sem.