Telefonszám

Virtuális telefonszámok, behívószámok!

Miről is van szó?
Ön rendel tőlünk egy virtuális telefonszámot;
Ismerősei, üzleti partnerei ezen a számon hívhatják helyi tarifával.
A hívások fogadása perc- és kapcsolási díj mentes.
Nem helyhez kötött – a világon bárhol tartózkodhat, mégis ugyanazon a számon érik el
Lehetőség van számhordozásra is. Ilyen esetekben mindig kérjük, előre adja meg azt a számot, amit meg szeretne tartani és áthozni hozzánk.

Minimális rendelési idő: 1 hónap.

Az új telefonszám ára egy egyszeri beállítási díj plusz a havidíj. A beállítási díj mindig az egyhavi díj összegével egyezik.
Magyar, például budapesti szám rendelése esetén az ár egyszer 990 Ft beállítási, plusz egyhavi díj (990 Ft) összege, 1 980 Ft.

Érdekli? Írjon nekünk:
 [contact-form-7 id=”1816″ title=”Contact form 1″]

A gyakorlatban:

1: Jelenleg csak azért tart fent vezetékes telefonszámot, mert eddig azon tudták elérni ismerősei, üzleti partnerei. De ez nem olcsó, mert bár a kimenő hívásokat eddig a VoIP-on bonyolította, mégis muszáj volt 3-4000 Ft havidíjat fizetnie csak azért, hogy elérhető legyen. Mostantól erre nincs szüksége. Kérjen tőlünk virtuális behívószámot Magyarországra [Budapest (1), Eger (36), Esztergom (33), Győr (96), Kiskunhalas (77), Miskolc (46), Sopron (99), Szeged (62), Székesfehérvár (22), Szigetszentmiklós (24), Szombathely (94), Tatabánya (34), Veszprém (88) és Zalaegerszeg (92)]. Ennek egyszeri beállítási díja 990 Ft, havidíja 990 Ft.

2: Vidéken vagy külföldön tartózkodik Ön vagy cége, de szeretné, ha barátai, partnerei budapesti vezetékes számon érjék el. A megoldás: budapesti virtuális számot kér tőlünk, és az eddig használt VoIP programjára kéri a telefonszám végződtetését. Az eredmény: ismerősei helyi tarifával hívják Önt otthonról, s Önnek a VoIP programja csörög. Mivel a szolgáltatás hívószámkijelzős, ezért látja is, ki milyen számról hívja.

3: Mondjuk Londonban lakik, és szeretné, ha román barátai ott is elérhessék Önt. A megoldás: vegyen egy román virtuális számot. Ha ott esetleg nincs internete, rendelje hozzá a számot londoni telefonszámához (PSTN). Ezután küldje el barátainak új román számát, amin hívhatják Önt. Ekkor ők már a román helyi hívás díjáért hívják Önt – Londonban.

4: Németországban lakik, és csak VoIP-on szeretne telefonálni, hagyományos vezetékes telefonvonal nélkül. Ráadásul van egy barátja Franciaországban, aki onnan szeretné Önt hívni.
1. Regisztráljon nálunk egy fiókot. A regisztrációkor felhasználónevet (username) és jelszót (password) kap.
2. Vegyen német és francia telefonszámokat.
3. Kérje tőlünk a számok VoIP fiókjához való hozzárendelését.
4. Német barátainak adja meg a német telefonszámot, francia barátjának pedig a francia telefonszámát.
Ezáltal a franciák a saját vezetékes vagy mobilszámukról hívhatják Önt, és ők csak a helyi hívás díját fizetik. Nincs tehát külföldi hívásköltség vagy roaming díj. Német ismerősei pedig elérik Önt, és nincs szüksége vezetékes telefonvonal bevezetésére sem.

A teljesség igénye nélkül ide kérheti telefonszáma végződtetését: VoipSoftClient, GoogleTalk.

Ezekbe az országokba kérhet telefonszámokat:
Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Chile, Ciprus, Csehország, Dánia, Dél-Afrika*, Dominikai Köztársaság, Egyesült Királyság (Anglia, Skócia, Wales, Észak-Írország), Egyesült Államok (USA), El Salvador, Észtország, Finnország (mobil), Franciaország*, Görögország*, Grúzia, Guatemala, Hollandia*, Hong Kong*, Horvátország, Írország*, Izrael, Japán*, Kanada, Kolumbia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg*, Magyarország*, Malajzia*, Málta*, Mexikó, Németország*, Norvégia, Olaszország*, Oroszország, Panama, Peru, Portugália, Porto Rico, Románia, Spanyolország*, Svájc*, Svédország, Szingapúr*, Szlovákia, Szlovénia, Thaiföld*, Törökország*, Új-Zéland, Ukrajna, Venezuela.

*A helyi törvényi szabályozásnak megfelelően az alábbi dokumentumok másolatait és szükséges elküldenie:
1. lakcím az adott országban;
2. egy dokumentum, ami a megadott lakcímet bizonyítja (pl. 6 hónapnál nem régebbi közüzemi számla);
3. útlevél vagy egyéb arcképes igazolvány másolata.