Lehetőségek az ingyenes telefonálásra

Szolgáltatásunk ún. VoIP (Voice over Internet Protocol) technológiával működik. A lényege, hogy nem a hagyományos telefonvonalakon, hanem az Interneten keresztül telefonálunk. Azért nagyon olcsó, sőt, ingyenes is lehet a telefonálás, mert egy meglévő felületet használ fel: az Internetet. Enélkül ez a technológia nem tud működni. Sőt, a hagyományosnak mondott telefonszolgáltatók legtöbbje is már VoIP technológiát alkalmaz, de ezt az előfizetők nem tudják.

Megkérdezhetné: „Miért használjak ilyet, amikor a Skype-on már régóta ingyen tudok beszélni?” Ez igaz is. A különbség nálunk annyi, hogy a Skype-on ingyen csak úgy lehet telefonálni, ha a hívott félnek is van Skype-ja. Ám mi van akkor, ha hagyományos vezetékes vagy mobil számot szeretne hívni? Természetesen a Skype-ot is használhatja erre, azonban itt az ingyenesség már eltűnik. Ugyanis a Skype az ilyen számok hívásáért már pénzt kér - nem is keveset.
A mi technológiánk - hasonlóan a Skype-hoz - a már említett VoIP technológiával működik, azaz ha már használ Skype-ot, ez is ismerős lesz Önnek.

Minket azok választanak, akiknek számít, mennyiért telefonálnak vezetékes és/vagy mobil hálózatokba. Az alábbi ún. klónok (a Skype-hoz hasonló, letölthető és a megfelelő platformra - számítógép, okostelefon, iPad stb. - telepíthető szoftverek) segítségével ingyen hívhat vezetékes és rendkívül kedvező áron mobil számokat. Nincs más dolga, mint hogy 1. a lenti programok közül az Önnek legmegfelelőbb árlista szerinti programot kiválasztja, 2. ott egy felhasználói fiókot regisztrál, majd 3. letölti és telepíti az alkalmazást.

Ekkor már - hasonlóan a Skype-hoz - megkezdheti a hálózaton belüli ingyenes hívásokat. Ha viszont vezetékes, mobil számokat is akar hívni, ún. kredittel kell feltöltenie fiókját (pont, mint a Skype). A kreditek ára és a feltöltés a Kredit feltöltése menüpontunk alatt található.

Ezek a programok perc alapon számláznak, azaz minden megkezdett percet egy egész percnek vesznek. Ez nem mindig előnyös. Ezért találtuk ki azt a másodperc alapon működő VoIP klónunkat, amely a legkedvezőbb díjszabással dolgozik, magyarországi vezetékes irányokba bruttó 2,95 Ft, mobil irányokba pedig 11,9 Ft-os percdíjakon. Azoknak, akik valóban komoly mennyiségű, üzleti hívásokat bonyolítanak, nem ajánljuk az ingyenes klónokat, mert az ingyenesség „hamar” (heti 300 perc) lefogy. Ekkor kedvezőbb a másodperc alapú klón használata.

Az általunk ajánlott klón különösen magyar irányokba
(vezetékes br. 0,43 Ft, mobil br. 4,43 Ft percenként):
Az egyetlen másodperc alapú klón:legjobbpercdijak.hu-logo

Egyéb támogatott VoIP klónok (percalapúak):

Mint a luxemburgi székhelyű Dellmont VoIP szolgáltató hivatalos viszonteladója, feltöltjük a náluk regisztrált számlája egyenlegét. A Dellmont a VoIP szolgáltatást a következő márkákon keresztül végzi:

Bármelyik klónra kreditet itt tud feltölteni:
On-line rendelő
A legkisebb feltölthető összeg 5€

Ha olcsóbban szeretne kreditet feltölteni, ne használja a MobileVoip Buy Credit gombját, mert a szolgáltatótól történő közvetlen vásárlás drágább, mint honlapunk on-line rendelője, illetve a bankkártyaadatokat a rendszerük tárolja, és ha a kredit egy bizonyos összeg alá csökken, automatikusan újabb tranzakció történik. Így Ön nem tudja kézben tartani a kreditek vásárlását.

On-line rendelőnk használatával

  1. Már 5€ értékű kreditet is tud vásárolni;
  2. Olcsóbb a kredit;
  3. Nem tárolódnak el bankkártyaadatai;
  4. Nem történik automatikus, nem kívánt kreditfeltöltés.