A telefonaljingyen.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy a Dellmont Sarl (a továbbiakban mint Szolgáltató) által nyújtott VoIP szolgáltatás igénybevételéhez krediteket bocsásson rendelkezésre, valamint virtuális telefonszámokat bocsásson ügyfelei rendelkezésére.

Kivel szerződik?

Ha a szolgáltatás igénybevételével letölti a programot és regisztrál a rendszerbe, e folyamat során automatikusan a Szolgáltatóval köt szerződést egy online szerződést aláírásával, amiben elfogadja a feltételeit.

A felhasználó tehát jogilag a Szolgáltatóval áll szerződéses viszonyban. E honlap üzemeltetője lép be e folyamatba, így cégünk – helyzeténél fogva – csak arra jogosult és képes, hogy e krediteket vásárláskor a vevő rendelkezésére bocsássa.

Ennélfogva ha a rendszerrel kapcsolatban probléma vagy panasz adódik, kérjük, közvetlenül a szolgáltatóhoz forduljon! Ezt e-mailben tudja megtenni, a következőképpen. Kattintson a Lehetőségek menüpontra, majd kattintson arra a klónra/programra, amivel kapcsolatban kérdése/panasza van. Az adott klón/program honlapján kattintson a Help-re, majd válassza ki a listán az Önhöz legközelebb álló topikot. Majd lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Német és angol nyelven fogadják a leveleket. A Szolgáltató CSAKIS ezen a csatornán át biztosítja a kommunikációt.

Mi közvetítőként természetesen továbbra is folyamatosan a rendelkezésére állunk és szívesen megosztjuk Önnel a rendszer működésével kapcsolatos eddigi tapasztalatainkat. Kérdéseire mi is készséggel válaszolunk – ha tudunk –, de sajnos a problémák megoldásában, pozíciónknál fogva nekünk egyszerűen nincs kompetenciánk.

Javasoljuk, nézzen körül a gyakori kérdések menüpontban is. Ha itt nem kap választ problémájára, akkor a rendszeren keresztül online segítséget tudunk nyújtani első lépésben.

A honlap üzemeltetője:
Daniel Bozsing e. v.
Ausztria 7537 Neuberg im Burgenland, Kirchenweg 69.

Vételár, fizetési feltételek:
A szolgáltatás mellett feltüntetett ár a szolgáltatás vételára. A szolgáltatások mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és a szolgáltatás teljesítése közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
– Online bankkártyás fizetéssel.
– Magyarország területén belföldi banki átutalással vagy banki pénztári befizetéssel.

Teljesítési feltételek, határidők:
A szolgáltatás teljesítése a vételár beérkezésétől számított 24 óra. A megrendelés csak a vételár beérkeztétől számít bejezettnek. Megkezdett megrendelések vételár beérkezése nélkül törlésre kerülnek, érvénytelenek.
Bizonyos szolgáltatásoknál előfordulhat, hogy a megrendelést sajnos nem tudjuk teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

A szolgáltatások cseréje:
A megrendelt szolgáltatás teljesítésekor a szolgáltatást máshova végződtetni sajnos nem áll módunkban.

Felelősség korlátozása:
A honlap üzemeltetője nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
– Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a telefonaljingyen.hu honlapra, ott megrendelést adjon le.
– Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:
A honlap üzemeltetője a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Érvényes:
2010.07.01-től visszavonásig

© Sem e honlap tartalma, sem annak egy bizonyos része nem terjeszthető, nem adható ki, nem módosítható, nem ruházható át, nem használható fel újra, nem postázható újra vagy használható fel köz- vagy kereskedelmi célokra a honlap üzemeltetőjének előzetes írásos engedélye nélkül.